COPIV-1

Visió artificial per fotografia COPIV-1

Sistema automatitzat de control de qualitat mitjançant captació d'imatges.

Especificacions tècniques

1
Mesures del conjunt
  • L: 2.000 mm
  • W: 600 mm
  • H: 1.600 mm
2
Precisió

95 %

3
Potència elèctrica instal·lada

0,75 kW

4
Tensió alimentació

220 V

5
Embossadora

Packaging automàtic

1. Fiabilitat

L’equip disposa d’un sistema de calibratge de patrons per a ajustar els rangs.

2. Gestió de la informació

L’equip COPÌV-1 , disposa d’un potent software per a l’anàlisi de les imatges així com la realització de les comunicacions amb el servidor en l’intercanvi d’informació per a la realització d’expedients o informació requerida i en la traçabilitat dels lots.

3. Personalització d’informes

Podem personalitzar i generar qualsevol tipus d’informe que el client consideri necessari.

4. Opció d’afegir sistemes addicionals

L’equip industrial està preparat per a afegir sistemes de rebuig de peces dolentes a més d’un sistema per a preparar l’embossament i encaixat.

Valor afegit

Funcionament

Mitjançant un sistema de visió artificial per càmera, correctament calibrat i ajustat, i una font de llum optimitzada per a la visió de les peces, el software de l’equip calcula els resultats mitjançant patrons per al tractament de les imatges capturades i establint si les peces són correctes o errònies corresponent al lot a preparar per al posterior embossat automàtic o manual .
El lot de preparació pot ser de manera externa per enviament d’un ordinador a l’equip de manera automàtica o bé, manualment per lectura en una fulla.
Tots els equips de MCR són fabricats amb materials i components de màxima qualitat i certificats per a processos alimentaris i químics (Acer Inox AISI 304 o AISI 316) i components electrònics de primeres marques.

Es tracta d’un equip compacte i robust, fàcil d’utilitzar. A més, es pot afegir diferents elements addicionals per a picking, sistemes de rebuig, d’embossament i d’encaixar.

Calidad

Equipo per la indústria

Es tracta d’un equip compacte i robust, fàcil de muntar/adaptar a qualsevol línia de producció, sense modificacions ni parades en la línia existent. A més, es pot afegir diferents elements addicionals per a picking, sistemes de rebuig, d’embutxacar i d’encaixar. L’equip realitza el control de qualitat dels productes alhora que reconeix la producció real de la línia.

Equipo pel laboratori

Per a la normalització de les mostres, l’equip disposa d’un sistema de calibratge de patrons estandarditzats.

Fastness és un equip autònom, amb el seu propi sistema de gestió integrat. A més, existeix la possibilitat de poder connectar des d’un PC on executar el programari.

Galeria

Más imágenes y vídeos del producto.

Sol·licitar més informació

Contactar

Si necessita més informació pot contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari de contacte, i li respondrem com més aviat millor.

  • Finalitat: Respondre a la seva sol·licitud i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis.
  • Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
  • Destinataris: No es preveuen cessions de dades.
  • Drets: Pot retirar cessions de dades. Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment i també accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a través del mail info@mcr.es.
  • Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l’enllaç de Política de privacitat.